Bureti

Aplicarea machiajului devine de astazi mult mai usoara! Buretii speciali de la Parisax Professional conceputi pentru a facilita aplicarea machiajului, cu o textura fina, creati din bumbac si satin, realizeaza o aderenta perfecta a machiajului. Disponibili in mai multe culori, buretii din bumbac si satin sunt pregatiti pentru orice provocare si fac fata fara probleme in crearea unui machiaj profesional de invidiat.


Selecteaza dupa:

Aplicatoare din bumbac si satin


Buretii speciali de la Parisax Professional conceputi pentru a facilita aplicarea machiajului, cu o textura fina, creati din bumbac si satin. 

Aplicator din bumbac cu capac acrilic negru


Aplicatorul de la Parisax Professional din bumbac faciliteaza aplicarea machiajului. Creaza un efect de maxima perfectiune. 

Burete din latex Ellipse


Buretii speciali de la Parisax Professional conceputi pentru a facilita aplicarea machiajului. Sunt creati in forma elipsoidala pentru o mai buna aplicare pe suprafetele neregulate ale tenului. 

Burete din latex in forma de romb


Buretii speciali de la Parisax Professional conceputi pentru a facilita aplicarea machiajului. 

Burete din latex rotund in cutie acrilica


Burete din latex rotund de la Parisax Professional culoare alba, disponibil intr-o cutie acrilica pentru a putea fi depozitat in siguranta si in conditii igienice. 

Burete latex pre-decupat


Buretii speciali de la Parisax Professional predecupati, conceputi pentru a facilita aplicarea machiajului. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional