fotoPARISAX PROFESSIONAL vine in ajutorul dumneavoastra cu 10 sfaturi utile pentru un machiaj profesional de invidiat. Machiajul are un rol deosebit in viata fiecareia dintre noi de aceea dorim sa va oferim cateva trucuri utile pentru o folosire cat mai usoara a produselor cosmetice profesionale PARISAX PROFESSIONAL.

Machiajul tenului

1. Primul lucru pe care trebuie sa il facem este pregatirea tenului. Pentru un machiaj perfect este nevoie inainte de o curatare si o hidratare a tenului. Prin miscari circulare aplicati o crema hidratanta, aceasta va asigura o aderenta mult mai buna a machiajului si o usurinta in folosirea produselor cosmetice pentru machiaj.

2. Urmeaza aplicarea bazei de machiaj neutre PARISAX PROFESSIONAL. Aceasta se aplica prin miscari simple si ample pentru a destinde trasaturile fetei.

3. Cu ajutorul pensulei pentru fond de ten nr. 39 aplicati pe intreaga suprafata a fetei si a gatului fondul de ten fluid PARISAX PROFESSIONAL, special conceput pentru toate tipurile de ten. Corectati cearcanele, luminati lateralele nasului si coltul extern al ochilor. Utilizati culoarea cea mai deschisa din paleta corectoare PARISAX PROFESSIONAL. Aplicati prin atingeri usoare si estompati cu pensula nr. 34.

4. Cu pensula pentru pudra nr. 2 pudrati intreaga suprafata a fetei cu pudra pulbere HD.

5. Fixati blush de obraz bronzant pe pomete cu ajutorul pensulei nr. 4, de la exterior spre interiorul fetei pentru a da relief. Nuantati usor tamplele, pentru a obtine efectul de marire a ochilor, apoi gatul, spre barbie petru a forma ovalul fetei.

Machiajul ochilor

6. Cu pensula nr. 16, conturati cu fard de pleoape bleu irizant radacinile genelor inferioare pentru lungirea pleoapei inferioare catre exterior si radacinile genelor superioare, spre exteriorul ochilor si spre arcada pentru a obtine efectul de marire al ochilor.

machiaj_pleoape7. Aplicati pe tot ansamblul fard de pleoape azur irizant, apoi cu pensula nr. 13 coborati cu verde auriul din varful sprancenei spre ochi. Reluati culoarea spre arcada din interiorul ochiului, pentru a sublinia degradeul obtinut. Contopiti cele doua culori cu albastru irizant. Reluati verdele auriu sub radacina genelor de la interiorul spre exteriorul ochilor si peste albastrul irizant deja aplicat (foto nr.1).

8. Cu pensula nr. 15 luminati partea inferioara a sprancenelor cu pudra cosmica Cassiopee. Pe arcul sprancenei si pe centrul pleoapei mobile aplicati pudra cosmica Percee, apoi aplicati pudra cosmica Pegase in unghiul intern al ochiului si pe pleoapa inferioara si superioara.

9. Redesenati sprancenel cu creionul maron inchis. Refaceti conturul ochilor cu creion perla petrol. Finalizati prin aplicarea mascarei cu efect de alungire in doua straturi.


machiajul_buzelorMachiajul buzelor

10. Aplicati pe buze Gloss Rose Tendre si apoi Gloss Rose Intense cu ajutorul pensulei nr. 30.

Pont de la profesionisti: Pentru a uniformiza coltul interior al ochiului, aplicati creionul corector universal. Contrastul va spori efectul de clar-obscur si va intensifica privirea.

Produse folosite

Ten:

Fond de ten: ivoire (VPH0631C-20)

Pudra bronzanta Terre de Soleil Sienne (TSM05)

Paleta corectoare (VPH0 648)

Pudra pulbere HD (VPH0501-HD)

Ochi:

Fard de pleoape: bleu irise (VPH0 601-109) azur irise (VPH0 601-108),

vert dore (VPH0 601-209), ciel irize (VPH0 601-107),

Pudra cosmica: Cassiopee (VPH0107-3) Percee (VPH0107-4), Pegase (VPH0107-6)

Creion: Bleu nacre petrol, Creion sprancene saten, Creion corector

Mascara Pro Alungire Negru

Buze:

Gloss Rose tender (PL26C15)

Gloss Rose Intense (PL26C6)