fond de ten fluid parisaxUn machiaj perfect incepe cu o aplicare corecta a fondului de ten. Calitatea produselor folosite este si ea la fel de importanta ca si tehnica de machiaj. Pentru a avea un rezultat impecabil alegerea unui produs profesional este esentiala. PARISAX PROFESSIONAL va propune fondul de ten profesional cu o textura lichida si supla creat special pentru toate tipurile de ten.

Fondul de ten profesional PARISAX PROFESSIONAL ajuta la mascarea imperfectiunilor tenului oferind ca rezultat un ten luminos si neted. Rezultatele clinice referitoare la efectul matifiant sunt excelente: sunt eliminate cu success petele provocate in urma descuamarii pielii chiar si la 8 ore de la aplicare. Fondul de ten matifiant de lunga durata PARISAX PROFESSIONAL nu contine parabeni, substante sintetice folosite la conservarea cosmeticelor.

Din gama fondurilor de ten, fondul de ten fluid profesional are cel mai mare grad de hidratare. Deseori acest fond de ten este recomandat pentru persoanele cu un ten sensibil, cu probleme. Datorita texturii sale catifelate si confortabile fondul de ten fluid PARISAX PROFESSIONAL nu incarca tenul, permitand acestuia sa respire.

PARISAX PROFESSIONAL va pune la dispozitie o gama de fonduri de ten profesionale disponibila in 9 nuante. Aveti posibilitatea de a alege dintre nuantele deschise de bej, ivoie, light rose sau vanilie si cele inchise de brun dore, havane sau epice.

Sfaturi pentru machiajul tenului:

Aplicati fondul de ten fluid PARISAX PROFESSIONAL pe intreaga fata si pe gat prin miscari circulare. Fixarea fondului de ten trebuie realizata prin miscari usoare. Pentru o aplicare mai usoara puteti folosi buretele nr. 13 de la PARISAX PROFESSIONAL. Nu uitati ca inainte de aplicarea fondului de ten sa corectati cearcanele si umbrele fetei (unghiul intern si extern al ochilor, precum si linia descendenta a fetei). Pentru aceasta specialistii recomanda utilizarea corectorului anti-cearcan PARISAX PROFESSIONAL. Alegeti cu atentie nuanta fondului de ten. Sfat: Atunci cand alegi fondul de ten, testeaza-l pe fata si nu pe mana.