Corectoare ten

Aceasta gama de produse cosmetice a fost creata special pentru a va ajuta sa pregatiti tenul inaintea machiajului prin corectarea imperfectiunilor tenului, conducand astfel la un machiaj profesional perfect si de durata. Textura compacta sau fluida a acestor produse se adapteaza perfect tuturor tipurilor de ten. Indispensabile in pregatirea machiajului, corectoarele pentru ten ofera un rezultat perfect in indepartarea defectelor tenului. Disponibil in diferite nuante asigura un machiaj profesional perfect.Selecteaza dupa:

Baza de machiaj Alba


Baza de machiaj profesionala alba Parisax Professional indispensabila pentru a pregati tenul inaintea machiajului. 

Baza de machiaj Caisa


Baza de machiaj profesionala caisa Parisax Professional indispensabila pentru a pregati tenul inaintea machiajului. 

Baza de machiaj Lila


Baza de machiaj profesionala lila de la Parisax Professional indispensabila pentru a pregati tenul inaintea machiajului. 

Baza de machiaj Verde


Baza de machiaj profesionala verde Parisax Professional indispensabila pentru a pregati tenul inaintea machiajului. 

Corector crema Clair


Corector crema de la Parisax Professional ofera posibilitatea de corectare a imperfectiunilor tenului, conducand la un machiaj profesional perfect si de durata. 

Corector crema Medium


Corector crema de la Parisax Professional ofera posibilitatea de corectare a imperfectiunilor tenului, conducand la un machiaj profesional perfect si de durata. 

Creion anti-cearcan Ivoire


Creionul corector anti-cearcan Ivoire de la Parisax Professional ar trebui sa fie nelipsit din trusa oricarei femei. Acopera perfect orice defect al pielii. 

Creion anti-cearcan Naturel


Creionul corector anti-cearcan Naturel de la Parisax Professional ar trebui sa fie nelipsit din trusa oricarei femei. Acopera perfect orice defect al pielii. 

Creion corector-universal


Corectorul universal de la Parisax Professional este cel mai potrivit creion corector. Poate fi folosit pentru toate tipurile de defecte ale tenului. Indreapta si greselile realizate cu creionul semipermanent. 

Iluminator ten Beige rose doree


Iluminatorul pentru ten Beige rose dore de la PARISAX PROFESSIONAL evidentiaza machiajul, respectand intru totul culoarea naturala a tenului. 
113.00 RON

Paleta 5 corectoare crema


Paleta de 5 corectoare crema profesionala de la Parisax Professional creaza un efect natural de perfectiune a tenului, cu ajutorul texturii sale fine si a tonurilor care se completeaza perfect cu tenul. 
113.00 RON

Paleta Basic PRO


Paleta Basic PRO de 3 corectoare de la Parisax Professional asigura obtinerea unui machiaj profesional perfect si de invidiat. 
105.00 RON

Paleta Sprancene Mordorée


Paleta de Sprancene de la Parisax Professional este un corector de sprancene care faciliteaza obtinerea unui machiaj profesional perfect. 
145.00 RON

Paleta Totaly PRO


Paleta de 6 corectoare Totaly Pro de la Parisax Professional asigura obtinerea unui machiaj profesional perfect si de invidiat. 
162.00 RON


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional