Body painting

Pensulele de Body-Painting de la Parisax Professional au fost create special pentru a facilita aplicarea fardurilor pentru machiajului artistic. Cu peri conceputi din nylon, pensulele de la Parisax Professional garanteaza realizarea unui machiaj artisitic profesional perfect.Selecteaza dupa:

Pensula limba de pisica 12 mm


Pensula limba de pisica de la Parisax Professional face parte din gama body-painting, cu peri conceputi din nylon; garanteaza realizarea unui machiaj artisitic profesional perfect. 

Pensula limba de pisica 14 mm


Pensula limba de pisica de la Parisax Professional face parte din gama body-painting, cu peri conceputi din nylon, garanteaza realizarea unui machiaj artisitic profesional perfect. 

Pensula plata 30 mm


Pensula plata de la Parisax Professional, cu structura plata, peri din nylon, speciala pentru realizarea machiajului artistic si pentru body-painting. 

Pensule rotunda 20 mm


Pensula rotunda - 20 mm - de la Parisax Professional, cu peri din nylon, speciala pentru realizarea machiajului artistic si pentru body-painting. 

Pensule rotunda 5 mm


Pensule rotunda de la Parisax Professional, rotunda, cu peri din nylon, speciala pentru realizarea machiajului artistic si pentru body-painting. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional