Aquaculori mate (farduri pe baza de apa)

Aquaculorile de la Parisax Professional au fost create pentru a aduce un plus de profesionalist machiajului artistic. Textura compacta a fardurilor pe baza de apa aluneca delicat pe piele, oferind tenului un aspect proaspat. Disponibile in nuante sidefate sau mate, pigmentii naturali ai acestui fard vor evidentia instantaneu machiajul. Uscarea este rapida, culorile pot fi combinate intre ele. Se aplica cu ajutorul pensulei sau al unui aplicator burete umezit.


Selecteaza dupa:

Aquaculori (farduri cu apa) Bleu Ciel


Fardurile de apa Aquaculori mate Bleu Ciel de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Bleu Electrique


Fardurile de apa Aquaculori mate Bleu Electrique de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Bleu Nuit


Fardurile de apa Aquaculori mate Bleu Nuit de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Jaune


Fardurile de apa Aquaculori mate Jaune de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Marron


Fardurile de apa Aquaculori mate Marron de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Orange


Fardurile de apa Aquaculori mate Orange de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Rose Flash


Fardurile de apa Aquaculori mate Rose Flash de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Rose Soutenu


Fardurile de apa Aquaculori mate Rose Soutenu de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Rouge


Fardurile de apa Aquaculori mate Rouge de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Vert Fluo


Fardurile de apa Aquaculori sidefate Vert Fluo de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 

Aquaculori (farduri cu apa) Vert Gazon


Fardurile de apa Aquaculori mate Vert Gazon de la Parisax Professional sunt special create pentru un machiaj artistic profesional special. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional