Creioane corectoare

Creioanele corectoare de la Parisax Professional vin in ajutorul dumneavoastra! Textura cremoasa, fina, permite modelarea luminii tenului si corectarea defectelor. Produs indispensabil pentru un machiaj perfect, elementele sale active lucreaza in profunzime pentru a mentine machiajul pentru o mai lunga perioada de timp.


Selecteaza dupa:

Corector creion semipermanent


Creionul corector semipermanent de la Parisax Professional este cel mai potrivit produs pentru un machiaj profesional de durata. Poate fi folosit pentru toate tipurile de defecte, se comporta ca o bagheta magica care face sa dispara toate greselile! 

Creion corector sprancene blond


Creionul corector profesional pentru sprancene de la Parisax Professional creaza un efect natural de perfectiune a formei sprancenei. Cu ajutorul texturii sale fine se completeaza perfect cu tenul. Creionul garanteaza un rezultat de invidiat. 

Creion corector sprancene Chatain


Creionul corector profesional pentru sprancene Chatain de la Parisax Professional creaza un efect natural de perfectiune a formei sprancenei. Cu ajutorul texturii sale fine se completeaza perfect cu tenul. Creionul garanteaza un rezultat de invidiat. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional