Creioane de ochi semipermanente

Creioanele pentru ochi semipermanente Parisax Professional este un produs inovator si usor de aplicat, care respecta tendintele machiajului profesional. Dotat cu un varf foarte fin, care permite un desen precis al liniei, acest creion semipermanent rezista miraculos la apa si caldura. Formula sa stabila garanteaza o durata indelungata, culoarea nu se intinde, iar uscarea dupa aplicare este uimitor de rapida.Selecteaza dupa:

Creion de ochi semipermanent Brun foncé


Creioanele de ochi semipermanente Brun foncé de la Parisax Professional special concepute pentru un machiaj semipermanent profesional perfect. 

Creion de ochi semipermanent Chocolat


Creioanele de ochi semipermanente Chocolat de la Parisax Professional special concepute pentru un machiaj semipermanent profesional perfect. 

Creion de ochi semipermanent Kaki


Creioanele de ochi semipermanente kaki de la Parisax Professional special concepute pentru un machiaj semipermanent profesional perfect. 

Creion de ochi semipermanent Noir


Creioanele de ochi semipermanente Noir de la Parisax Professional special concepute pentru un machiaj semipermanent profesional perfect. 

Creion de ochi semipermanent Noisette


Creioanele de ochi semipermanente Noisette de la Parisax Professional special concepute pentru un machiaj semipermanent profesional perfect. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional