Creion pleoape

Parisax Professional va ofera o gama imbunatatita de 10 creioane de ochi. Gratie minei sale concentrate, acest creion ofera un rezultat precis, un efect onctuos si durabil. Textura sa neteda si alunecoasa respecta forma curba a pleoapei. Ceioaele de ochi garanteaza un aspect perfect care dureaza pana la 12 ore!


Selecteaza dupa:

Creion de Pleoape Gris


Creioanele de pleoape Gris de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Kaki


Creioanele de pleoape Kaki de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Marron


Creioanele de pleoape Marron de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Nacré Cuivré


Creioanele de pleoape Nacre Cuivre de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Nacré Gris


Creioanele de pleoape Nacre Gris de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Noir


Creioanele de pleoape Noir de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 

Creion de Pleoape Prune


Creioanele de pleoape Prune de la Parisax Professional cu pigmenti cu textura naturala sunt perfecte pentru realizarea unui machiaj professional chiar la dumeavoastra acasa. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional