Farduri duo

Cu o textura bogata in sidef, aceste farduri in duo lumineaza cu intensitate privirea. Gratie conceptului de incalzire, materialul adera foarte usor, devenind de lunga durata. Se utilizeaza atat uscat cat si umed, pentru a varia intensitatea sidefului. Fardurile de ochi duo de la Parisax Professional reprezinta un produs magic si ultra performant prezentat intr-un ambalaj special. Se aplica cu ajutorul unei pensule sau al unui aplicator de burete.Selecteaza dupa:

Fard duo Blanc Bleuté/Bleu Pétrole


Fardurile Duo Blanc Bleuté/Bleu Pétrole de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard duo Bleu Ciel/Bleu Nuit


Fardurile Duo Bleu Ciel/Bleu Nuit de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard duo Or/Vert Kaki


Fardurile Duo Or/Vert Kaki de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard Duo Pastel/Violet Soutenu


Fardurile Duo Pastel/Violet Soutenu de la Parisax Professional, bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. 

Fard duo Rose/Parme


Fardurile Duo Rose/Parme de la Parisax Professional , bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional