Fond de ten fluid

Alegerea fondului de ten corespunzator este esentiala pentru realizarea machiajului. Creat special pentru a acoperi imperfectiunile, cu un grad de acoperire mare, fondul de ten fluid Parisax Professional lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. Disponibil in 9 nuante, cu textura supla, fluida si confortabila, este conceput special pentru toate tipurile de ten. Rezulatul: un ten neted, luminos si uniform, indiferent de tipul de ten. Rezultatele clinice referitoare la efectul matifiant sunt excelente: sunt eliminate cu succes petele provocate in urma descuamarii pielii chiar si la 8 ore de la aplicare.Selecteaza dupa:

Fond de ten fluid Beige Dore


Fondul de ten Beige Rose de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Beige Rosé


Fondul de ten Beige Rose de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Brun Doré


Fond de ten fluid Brun Dore de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Epice


Fond de ten fluid Epice de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Havane


Fond de ten fluid Havane de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Ivoire


Fond de ten fluid Ivoire de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond de ten fluid Vanille


Fond de ten fluid Vanille de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond ten fluid Beige Naturel


Fond de ten fluid Beige Naturel de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON

Fond ten fluid Light Rose


Fond de ten fluid Light Rose de la Parisax Professionl va ajuta sa obtineti machiajul profesional perfect. Cu o acoperire foarte mare, lasa un ten uniform cu o textura luminoasa si cu un aspect natural. 
113.00 RON


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional