Genti

Gentile de la Parisax Professional au fost gandite special pentru dumneavoastra, in tendintele actuale. Cu un aspect fashion, colorate, de diferite dimensiuni, aceste genti sunt indispensabile - de acum veti avea mereu la dumneavoastra cosmeticele necesare pentru a putea realiza un machiaj perfect.


Selecteaza dupa:

Geanta bowling lac


Geanta bowling de lac de la Parisax Professional va intoarce toate priviriele atunci cand o purtati, cu un imprimeu glamour si un aspect sofisticat, din vinil, lacuita, cu aceata geanta veti fi mereu in pas cu moda. 
177.00 RON

Geanta bowling lac neagra


Geanta bowling de lac neagra de la Parisax Professional va intoarce toate priviriele atunci cand o purtati, cu un imprimeu glamour si un aspect sofisticat, din vinil, lacuita, cu aceata geanta veti fi mereu in pas cu moda. 
177.00 RON

Geanta de lac colorata


Geanta de lac colorata de la Parisax Professional cu imprimeuri sofisticate si glamour potrivita pentru a va pastra si transporta toate accesoriile. 
210.00 RON

Geanta de machiaj


Geanta de machiaj de la Parisax Professional conceputa pentru a depozita accesoriile pentru machiaj, dotata cu numeroase buzunare si compartimente. 
484.00 RON

Geanta lac fashion


Geanta lac fashion de la Parisax Professional cu imprimeuri sofisticate, glamour, lacuita, va intoarce toate priviriele atunci cand o purtati! 
210.00 RON

Geanta lac neagra


Geanta lac neagra - de la Parisax Professional este potrivita pentru a va pastra si transporta toate accesoriile necesare si indispensabile unei femei. 
177.00 RON

Geanta Popart


Geanta din lac Parisax Professional cu imprimeuri glamour, potrivita pentru pastrarea produselor cosmetice. 
177.00 RON

Genta voyage Parisax Professional


Geanta de voiaj de la Parisax Professional, lacuita. 
210.00 RON


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional