Palete de farduri pentru pleoape

Creata special pentru femeile cu atitudine, paleta de 5 nuante de culori Parisax Professional ajuta la crearea unui machiaj profesional perfect, de lunga durata. Jucati-va cu lumina, intensificati privirea, perfectionati-va machiajul! Echilibrul de texturi (mat, irizat) si garantia unei aplicari rapide, tinuta excelenta si durabila, toate fac parte din definirea machiajului profesional. O gama de tonuri conceputa pentru un machiaj natural, sofisticat sau modern la alegerea dumneavoastra.Selecteaza dupa:

Paleta de 5 culori Bleu Azur


Paleta de faraduri de pleoape Bleu Azur de la Parisax Pofessional, compusa din 5 nuante de culori ajuta la crearea unui machiaj profesional perfect. 

Paleta de 5 culori Bleu Nuage


Paleta de faraduri de pleoape Bleu Nuage de la Parisax Pofessional, compusa din 5 nuante de culori ajuta la crearea unui machiaj profesional perfect. 

Paleta de 5 culori Gris Métal


Paleta de faraduri de pleoape Gris Métal de la Parisax Pofessional, compusa din 5 nuante de culori ajuta la crearea unui machiaj profesional perfect. 

Paleta de 5 culori Vert Provence


Paleta de faraduri de pleoape Vert Provence de la Parisax Pofessional, compusa din 5 nuante de culori ajuta la crearea unui machiaj profesional perfect. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional