Pudra cosmica

Parisax Professional va pune la dispozitie o gama noua de machiaj profesional, disponibil in 9 nuante sidefate. Noul concept de pudra cosmica aduce un plus de magie machiajului fetei. Textura sa fina cu efecte irizante, da posibilitatea aplicarii sale atat pe pleoape, cat si pe fata, sau corp. Pentru o fixare mai buna a pudrei se recomanda aplicarea sa pe o baza crema (fard de pleoape).


Selecteaza dupa:

Gel transparent fixare glitter


Adeziv transparent pentru fixarea pudrei cosmice si a glitter-ului. 
113.00 RON

Pudra Cosmica Boréale Violet


Pudra Cosmica Boréale Multireflex violet Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Cassiopée Multireflex Bleu


Pudra Cosmica Cassiopée Multireflex bleu de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Comete Alba


Pudra Cosmica Comete Alba de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. Se poate aplica pe fata, ochi, buze si corp. 

Pudra Cosmica Mars Rosu Caramiziu


Pudra Cosmica Mars Rosu Caramiziu de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Météore Negru Auriu


Pudra Cosmica Météore Negru Auriu de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Orion Cupru Auriu


Pudra Cosmica Orion Cupru Auriu de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Pégase Auriu


Pudra Cosmica Pégase Auriu de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Percée Multireflex Verde


Pudra Cosmica Percée Multireflex verde de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 

Pudra Cosmica Vénus Multireflex Rose


Pudra Cosmica Vénus Multireflex Rose de la Parisax Professioal face parte din noua gama de farduri care da o sclipire speciala pielii dumeavoastra. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional