Pudra star

Fardurile de ochi - pudra star cu pigmenti stralucitori vor evidentia instantaneu machiajul dumneavoastra! Textura catifelata a acestui fard aluneca delicat pe piele, oferind nuante irezistibile si luminoase pleoapelor dumneavoastra. Cele 18 nuante sidefate aduc luminozitate machiajului si maresc pleoapa pentru un efect magnetic si durabil. Se aplica cu pensula sau cu ajutorul unui aplicator burete.


Selecteaza dupa:

Pudra star Adélaide - Gri profund


Pudra star de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Bali - Verde migdala


Pudra star Bali - Verde migdala de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra Star Coppacabana - Multireflex


Pudra star Coppacabana - Multireflex de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Dubai - Reflexii roz


Pudra star Dubai - Reflexii roz de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Hanoi - Cupru


Pudra Star Hanoi - Cupru de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Honolulu - Soare


Pudra star Honolulu - Soare de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Ipanéma - Reflexii violet


Pudra star Ipanéma - Reflexii violet de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Kuala Lumpur - Aur


Pudra star Kuala Lumpur - Aur de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star La havana - Bronz


Pudra star La havana - Bronz de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Paris - Alb roze


Pudra star Paris - Alb roze de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra Star Rio de Janeiro - Violet


Pudra Star Rio de Janeiro - Violet de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Samarcande - Gri deschis


Pudra star de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Seychelles - Laguna Albastra


Pudra star Seychelles - Laguna Albastra de la Parisax Professioal este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Tokyo - Rosu carmiziu


Pudra star Tokyo - Rosu carmiziu de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra Star Val Paraiso - Alb


Pudra star Star Val Paraiso de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Vanuatu - Aur perla


Pudra star Vanuatu de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra star Venise - Roz


Pudra star Venise - Roz de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 

Pudra Star Zanzibar - Negru auriu


Pudra Star Zanzibar - Negru auriu de la Parisax Professional este un fard special de pleoape care da stralucire, un efect magic si de durata ochilor dumneavoastra. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional