Ruj buze

Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra o gama diversificata de rujuri de buze hidratante si de lunga durata, cu nuante delicate de culoare pentru un rezultat natural si sofisticat, in functie de dorintele fiecaruia. Rujurile de buze sunt prezentate in tub argintat estetic si rafinat. Veti obtine machiajul profesional mult dorit si de invidiat.Selecteaza dupa:

Ruj Chocolat


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta naturaletea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze Chocolat in culori pline de viata. 

Ruj Goyave


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Goyave in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Groseille


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Groseille in culori naturale si pline de viata. 

Ruj mat Coquelicot


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Coquelicot in culori naturale si pline de viata. 

Ruj mat Naturel


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Naturel in culori naturale si pline de viata. 

Ruj mat Orange Papaye


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Orange Papaye in culori naturale si pline de viata. 

Ruj mat Rose Vif


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Rose Vif in culori naturale si pline de viata. 

Ruj mat Rouge de Mars


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Rouge de Mars in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Nacré Rose des Sables


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze sidefat Nacre Rose des Sables in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Nacré Rose Pétale


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze sidefat Nacré Rose Pétale in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Nacré Terre de Sienne


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze sidefat Terre de Sienne in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Pivoine


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Pivoine in culori naturale si pline de viata. 

Ruj Prune


Pentru ca buzele dau frumusetea unei femei, Parisax Professional va ajuta sa va puneti in evidenta frumusetea, aducand pentru dumneavoastra rujul de buze mat Prune in culori naturale si pline de viata. 


Profesionistii care activeaza in domeniul infrumusetarii beneficiaza de preturi speciale.

 

Catalog Parisax Professional

Newsletter

Abonati-va la Promotiile si Ofertele Speciale PARISAX Professional