Cosmetice Profesionale Online
Pentru a putea comanda produse Parisax Professional de pe site-ul nostru este necesara inregistrarea ca utilizator. Odata cu inregistrarea vi se va crea automat un cont de client. Daca aveti deja un cont realizat, va rugam sa va autentificati.

Adaugati produsele in cos prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Imediat dupa aceea va aparea mesajul “Produsul a fost adaugat in cosul dumneavoastra”. Apasati butonul “Continua cumparaturi” pentru a va intoarce in pagina initiala, sau “Cosul dumneavoastra” pentru a vizualiza produsele selectate. In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea de a modifica cantitatea produselor comandate, de stergere a acestora, sau de a finaliza comanda.

Pentru a vizualiza continutul cosului de cumparaturi puteti apasa oricand butonul “Afiseaza cosul” din partea dreapta a paginii. In cazul in care doriti sa adaugati mai multe produse spre a fi comandate apasati “Continua cumpararea” si selectati produsele dorite asa cum ati procedat anterior.

Pentru a finaliza comanda actionati butonul “Trimite comanda”. Veti fi imediat redirectionata spre modulul de comanda. Autentificaţi-va folosind numele şi parola aleasă la înregistrare.

Aveti pozibilitatea de a alege o alta adresa de expediere a produselor decat cea introdusa in momentul inregistrarii. Este necesara actionarea butonului “Adresa destinatiei”. Urmati pasii prezentati pe site prin apasarea butonului" Urmatorul". Inainte de a confirma comanda va rugam revizuiti datele de contact furnizate! Ulterior actionarii actionarii butonului "Confirma comanda" veti primi mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra.

Dupa confirmarea comenzii un e-mail va fi trimis catre operatorii nostrii. Veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al Parisax Professional.