Cosmetice Profesionale Online
In cazul in care dupa primirea coletului, se doreste returnarea produsului sau a produselor,Clientul are dreptul de a notifica in scris Permanent Beauty S.R.L., la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu conditia ca acest lucru sa se faca in termen de 10 zile de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura , desfacere sau consum.

Returnarea produselor se face conform ordonantei nr. 130 din 31.08.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 , privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Returnarea produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid sau posta, comenzile care au fost livrate de angajatii Permanent Beauty S.R.L. direct la clienti nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, drept pentru care se considera corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Litigiile aparute intre clienti si Permanent Beauty S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Costul transportului pentru returnarea produselor intra in sarcina Clientului. Permanent Beauty S.R.L. va inapoia in maxim 30 de zile de la data returnarii, contravaloarea comenzii in contul Clientului sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare a sumei reprezentand contravaloarea comenzii vor fi suportate de client.

Termenul de 10 zile incepe sa curga de la data primirii de catre Client a produselor comandate.